Titular notícies
Notícies

Associació Hàbitats dóna el tret de sortida del 15è aniversari amb actes per tot el territori català


15 anys del Projecte Rius
Associació Hàbitats
celebra l’any 2012 el quinzè aniversari del Projecte Rius amb actes durant tot l’any a Catalunya. Amb el lema “Catalunya, terra de rius. 15 anys del Projecte Rius. 1997 – 2012” i amb el suport d’Unnim Caixa Obra Social, Associació Hàbitats realitzarà activitats al llarg i ample del territori català per tal de celebrar amb els grups de voluntaris i voluntàries la feina feta al llarg de tots aquests anys.


Dijous 5 Gener 2012 - 17:30

La celebració del quinzè aniversari del Projecte Rius posa de manifest la satisfacció de l’entitat d'haver mobilitzat a milers de voluntaris, realitzant projectes d'educació ambiental per introduir el respecte al medi ambient des de les edats més primerenques fins a les més avançades, afavorint així les relacions intergeneracionals, la cooperació i el treball en equip; realitzant actuacions directes de condicionament i recuperació d'espais fluvials degradats, sensibilitzant i implicant a ajuntaments, organitzacions i persones en la protecció del medi ambient i difonent tot aquest missatge a altres zones de l’estat espanyol, de manera que Projecte Rius és ja una realitat a Madrid, València, Cantàbria, Astúries, Galícia, la zona del Bierzo - Laciana i també a Portugal, Bòsnia-Hercegovina, Mèxic i Brasil com a última incorporació.

No obstant això, tots aquests valors i iniciatives queden orfes en 2012 al no comptar amb el suport econòmic de les administracions públiques autonòmiques i de l'estat, que en retirar el seu finançament posen de manifest que la conservació del mitjà natural se situa a la cua de les prioritats polítiques.

Associació Hàbitats seguirà apostant per un model de conservació que neix de la iniciativa social i ciutadana, que avança en la mesura en què creix la implicació de les persones amb el mitjà, la sensibilització i la interiorització dels valors de respecte, responsabilitat i cooperació. Per aquest motiu, Associació Hàbitats no és exclusivament una entitat ambientalista o naturalista, sinó principalment de caràcter social.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube