Titular notícies
Acords de custòdia

Primeres signatures d'acords de custòdia agrària


Fa uns mesos que a l'Alt Empordà s'està promovent una campanya de custòdia agrària en el marc de del projecte “Cultivant sinergies”, un pla pilot de desenvolupament rural del GOB Menorca amb la col·laboració de IAEDEN, cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí i pel FEADER.
Dimarts 24 Gener 2012 - 12:26

Durant aquesta setmana s'han signat els primers dos acords de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i les explotacions. Concretament els acords que s'han signat són:


- El Celler Can Torres del Vilartolí (Sant Climent Sescebes) una finca vitivinícola que elabora vi ecològic.
Recentment van firmar l'acord de custodia agrària amb l'IAEDEN. La signatura d'aquest acord és un pas molt important per donar a conèixer el territori i, d'aquesta manera, potenciar-ne la seva protecció i conservació.
Des de Can Torres us conviden a llegir l'article i a visitar la wb de custòdia agrària. (http://agroterritori-iaeden.blogspot.com/), on trobareu totes les informacions i les respostes a les moltes curiositats que segurament teniu!
- Mas Galceran (Sant Miquel de Fluvià) una finca d'horta ecològica situada al costat del riu Fluvià que ven directament al consumidor a través de la seva pàgina web.
El Mas Galceran, datat del 1609, està situat al municipi de Sant Miquel de Fluvià, al sud de l'Alt Empordà, just on la plana empordanesa es comença a trencar i obre les portes al Terraprim. La finca treballada es troba just davant del mas, entre l'alzinar del Bosc de les Roques i el riu Fluvià. Aquesta situació privilegiada, entre una zona forestal i una altra de fluvial i aïllada d'altres camps de conreu, conforma un entorn amb elevada diversitat biològica.
Text i Imatges: agroterritori-iaeden.blogspot.com
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube