Titular notícies
Projectes i actuacions

La Revista Descobrir té cura de la terra


El Grup Sàpiens Publicacions, encarregats de la publicació de la Revista Descobrir, una empresa d'acord amb la terra.


Dimecres 25 Gener 2012 - 16:58

La revista Descobrir, la revista Sàpiens i la revista Cuines d'aquest mes de gener 2012, editades per Sàpiens Publicacions,  expliquen als seus lectors com tenen cura de la terra dins del Programa Empreses d'Acord amb la Terra.

L'edició de suplements editorials per descobrir valors naturals i biodiversitat, la implicació dels seus treballadors en jornades de voluntariat ambiental, la sensibilització dels més petits per l'estimació de la natura o la difusió de la custòdia del territori són algunes de les accions que emprenen com a empresa que té cura de la terra.

Totes les empreses, de les més grans a les més petites, podeu contribuir a conservar la natura i el paisatge. Si voleu saber com, informeu-vos sobre el Programa Empreses d'Acord amb la Terra. Recordeu que tenir cura de la terra és una inversió innovadora que reforça la dimensió social de la vostra empresa!Més, sobre...: viulaterra , empreses , programa , descobrir
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube