Titular notícies
Acords de custòdia

Signatura d'un nou acord de custòdia agrària i visites-tallers per a les escoles de la comarca


L’Alt Empordà està promovent una campanya de custòdia agrària en el marc del projecte “Cultivant sinergies” un pla pilot de desenvolupament rural del GOB Menorca amb la col·laboració de IAEDEN, cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Mar i pel FEADER.
Divendres 9 Març 2012 - 14:35

En aquests moments s'ha signat un nou acord de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i l'explotació del Mas Marcè, en el marc del projecte "Cultivant sinergues" de desenvolupament rural, cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí i pel FEADER.

El Mas Marcè és una explotació que durant set generacions han pasturat ovella ripollesa pels voltants de Siurana d'Empordà. També tenen la seva pròpia formatgeria i produeixen iogurts, recuits, formatges amb certificat ecològic així com també oli certificat ecològic propi.

Per altre banda, des de la IAEDEN, GOB Menorca i l'Aula dels Sentits, han organitzat unes visites-tallers al Mas Marcè que s'oferiran a les escoles aquesta primavera. Aquesta activitat consistirà en un circuit seguint la rutina del ramat d'ovelles (visita al corral, pastures, munyidores i formatgeria) i també un taller per a nens i nenes on la llana es converteix en un element útil i creatiu. Aquestes visites-taller s'oferiran als centres de primària de la comarca durant els propers mesos.

Per a més informació podeu consultar:
http://auladelssentits.wordpress.com/
http://www.masmarce.com/Text i Imatges: agroterritori-iaeden.blogspot.com

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube