Titular notícies
Projectes i actuacions

El proper 24 de març torna el Fem Dissabte!


Fem dissabte 2012!

L’activitat Fem Dissabte! arriba l'any 2012 a la sisena edició, situant-se com una de les fites de més èxit d'Associació Hàbitats i del Projecte Rius. Es tracta d’una activitat que se celebra de manera coordinada a diferents pobles i ciutats de Catalunya amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de mantenir un rius i rieres nets i ben conservats alhora que es recull la brossa i deixalles trobades al pas.
Dimarts 13 Març 2012 - 12:46

Enguany participen en el Fem Dissabte 25 localitats i l’activitat és oberta al conjunt de la població, tot i que els menors d’edat han d’anar a acompanyats d’una persona adulta. Us animem a sumar-vos a aquesta iniciativa, només cal inscripció prèvia, roba i calçat còmode i ganes de treballar.

Podeu consultar els municipis i horaris previstos a través del següent enllaç: www.projecterius.org/femdissabte

L’any passat hi van participar una miler de persones recollint més de 15 tones de deixalles, la qual cosa posa de manifest la necessitat de seguir treballant la conscienciació vers el medi a través de l’educació ambiental.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube