Titular notícies
Projectes i actuacions

Vota pel Projecte Boscos de Muntanya i ajuda'ls a guanyar un premiEl Projecte Boscos de Muntanya a Catalunya ha estat escollit com un dels 17 projectes de tot el món pre-seleccionats per EOCA (European Outdoor Conservation Association) a ser finançats el 2012.Dimarts 13 Març 2012 - 10:39

La European Outdoor Conservation Association (EOCA) és una associació europea d'empreses d'equipament de muntanya. Ha organitzat un concurs de votacions per escollir 3 projectes a ser finançats durant el 2012 en les següents categories: Nature, Outdoor i Alpin.

El Projecte Boscos de Muntanya (Bergwaldprojekt - Mountain Forest Project) ha estat preseleccionat en la categoria Alpin i està a un pas de ser el projecte escollit! Per aconseguir-ho només necessita el teu vot!


Votar és molt senzill, només has de fer un click al següent link i seleccionar el projecte Mountain Forests in the Catalan Pyrenees

http://www.outdoorconservation.eu/project-voting-category.cfm?catid=1


Téns temps per votar fins el 27 de març. El sistema només admet un vot per persona (no cal registre previ).

En cas de ser el projecte guanyador en la categoria Alpin, serà recompensat amb 16.000€ per a l'execució de les setmanes del 2012 (si vols saber en què consisteixen les setmanes del Projecte Boscos de Muntanya 2012, t'ho expliquem en una altre noticia!).

 

Imatge > Estada de voluntaris a la Cerdanya l'estiu del 2011 (Autoria: Projecte Boscos de Muntanya).

Imatge disponible a la Galeria d'Imatges del Projecte Boscos de Muntanya
 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube