Titular notícies
Projectes i actuacions

Paisatges Vius rep una donació de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya


Gràcies a la donació Paisatges Vius podrà restaurar una bassa situada en una finca en custòdia
Dimecres 21 Març 2012 - 20:12
La demarcació de Manresa dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya va aprovar en la darrera Assemblea la donació de l'1% del seu pressupost anual a Paisatges Vius per col·laborar en el Projecte 1.000 Punts d'Aigua, basat en crear, restaurar o conservar ambients aquàtics per millorar la seva biodiversitat de manera compatible amb les activitats agrícoles i ramaderes.

Gràcies a la donació de l'entitat manresana al llarg del 2012 Paisatges Vius restaurarà una bassa agrícola en alguna de les finques que té en custòdia. La restauració es basarà en el tancament del seu perímetre per evitar l'entrada de bestiar i la col·locació d'un abeurador i les actuacions es duran a terme amb l'ajuda de voluntariat.
 
Bassa Papalló
Bassa a Rupit després d'una restauració
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube