Titular notícies
Projectes i actuacions

Descobreix el projecte de Canyons del Maresme


A continuació podeu veure un vídeo sobre la importància d'aquest espai per als cetacis.

Dimecres 28 Març 2012 - 10:47

A continuació trobareu el vídeo del projecte de custòdia marina als Canyons del Maresme, que SUBMON està duent a terme.

L’objectiu principal d’aquest projecte és promoure la conservació de l’àrea marina “Canyons del Maresme”. Per assolir-ho, SUBMON treballa amb els usuaris de la zona, el sector pesquer i el sector nàutic, a part de difondre el projecte i fer-ne partícip a totes les administracions locals.

Els Canyons del Maresme és una zona que, donada la seva orografia marina, representa una àrea important d’alimentació per a cetacis. Per aquest motiu periòdicament s'hi albiren cetacis com el rorqual comú i dofí mular. També cal destacar la freqüència amb que individus de cap d’olla gris han estat albirats a la zona.

La custòdia marina es defineix com “una estratègia que intenta generar la responsabilitat dels organismes competencials i dels usuaris del medi marí en la seva conservació i el bon ús dels seus recursos naturals, culturals i paisatgístics”.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube