Titular notícies
Activitats ciutadanes

Torna la Setmanatura
Com cada any, el Grup Natura Freixe organitza la SetmanaNatura plena d'activitats per a tots els gustos!


Dimecres 11 Abril 2012 - 17:19

Amb l’arribada del bon temps com és habitual any rere any, el Grup de Natura Freixe organitza un seguit d’actes pels seus socis, sòcies i simpatitzants amb Setmanatura 2012. Aquesta edició canvia d’emplaçament i traslladem l’exposició del XVI Concurs de Fotografia Naturalista del GNF a la sala Ca Don Ventura al costat de l’Ajuntament de Flix a partir del dissabte 14 d’abril a les 19:00 hores. 

Un altre acte a destacar de Setmanatura 2012 és la projecció el proper dissabte 21 d’abril a les 19:00 hores del capítol enregistrat a Flix de la sèrie documental Boscos emesa per TV3.

Trobareu la resta d’actes organitzats en la programació (descarregar en PDF), com la Bicicletada Popular, Conferència i la col·laboració amb l’Ajuntament de Flix en la Caminada Popular 2012.

Però si hem de destacar un acte per sobre de tots és la desena edició de la Festa de les Cigonyes que celebrarem el proper diumenge 29 d’abril a partir de les 10:30 hores i al llarg de tot el matí amb els Jocs Gegants de la companyia La Pantomima, a les 11:00 hores l’espectacle titellaire El rusc de la Melinda a càrrec de la companyia La Closca. A continuació commemoració de la desena edició amb diversos parlaments i sorpreses.
Enguany el cartell ha estat dissenyat pel flixanco Òscar Navarro Navarro.
Text > Grup de Natura Freixe

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube