Titular notícies
Projectes i actuacions

El Programa Empreses d'Acord amb la Terra és present a varis esdeveniments


En els darrers dies el programa ha estat present en varis esdeveniments relacionats amb el Tercer Sector Social i la Responsabilitat Social de les Empreses.

Dijous 1 Desembre 2011 - 13:51

Congrés Europeu del Voluntariat
Del 9 a l'11 de novembre de 2011 s'ha celebrat el 2on Congrés Europeu del Voluntariat. En el marc d'aquest congrés, el dijous a la tarda es van celebrar diversos tallers simuntanis. La Sandra Carrera va exposar el Programa Empreses d'Acord amb la Terra en el Taller 7 - Territoris socialment responsables.

Market Place (11 de novembre)
El Market Place estava emmarcat dins del Congrés Europeu del Voluntariat esmentat anteriorment. Va ser una fira l'objectiu de la qual era promoure la col·laboració entre empreses i les entitats del tercer sector. A la xct hi vam ser presents amb el Programa Empreses d'Acord amb la Terra. A la fira hi van assistir unes 1.000 persones, de les quals unes 150 eren empreses.
Durant la fira vam establir contactes de col·laboració per a futurs projectes. Esperem en els propers mesos poder-vos notificar que aquests contactes han donat fruits.

2a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya
Aquesta darrera setmana (del 28 de novembre al 2 de desembre) s'està celebrant la 2a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. El dilluns, de nou, vam estar presents a la fira RSE amb un stand del Programa Empreses d'Acord amb la Terra.
La fira va ser un punt de trobada per conèixer les bones pràctiques de més de 100 Pimes catalanes per constatar l'afirmació de que l'RS implica una major fortalesa de la empresa i una millora continua del negoci, donat que els seus productes es diferencien positivament dels de la seva competència i son generadors d'avenç social en forma de qualitat de vida, igualtat d'oportunitats, cura i millora del medi ambient.

La participació en aquests esdeveniments ha estat possible gràcies a l'Ajut de l’Obra Social “La Caixa” pel Programa 2011-2012 de Promoció, Difusió i Formació en la Custòdia del Territori a Catalunya.
Més, sobre...: viulaterra , programa , empreses , rse
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube