Titular notícies
Projectes i actuacions

VII Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori


La Reunió de la xct és el congrés bianual dedicat a la custòdia del territori a Catalunya. La VII Reunió es durà a terme el pròxim 8 i 9 de juny a l’Espai Rural de Gallecs i a Mollet del Vallès i està organitzada conjuntament amb el Consorci del Parc de l’Espai d’interès natural de Gallecs.


Dilluns 14 Maig 2012 - 13:22
Eva Lujan - xctAmb el lema “Construint nous valors. L’economia de la custòdia del territori”. dedicarem aquesta edició a parlar dels diferents aspectes de l'economia de la custòdia del territori, en un sentit ampli del terme, des de la generació d’economia entorn les iniciatives de custòdia, màrketing social i mecenatge fins a noves vies de finançament per a les entitats de custòdia. Consulteu el programa.

Les inscripcions ja estan obertes fins el pròxim 28 de maig.

Vols fer de voluntari a la VII Reunió?

Vine a fer custòdia!

Més informació: www.xct.cat/viireunio

Més, sobre...: xct , vii reunio , custodia del territori
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube