Titular notícies
Projectes i actuacions

Inauguració del projecte SELVIA d'Alimentació Ecològica de la Selva


El proper dissabte 16 de juny es fa la presentació oficial del projecte SELVIA al punt de trobada de la Rambla de Girona.

Dimarts 12 Juny 2012 - 18:17

Dia: dissabte 16 de juny 2012
Horari: a les 18.30 h
Lloc: Punt de Trobada, Rambla de Girona.
Preu: gratuït i obert a tothom

El proper dissabte 16 de juny es fa la presentació oficial del projecte SELVIA al punt de trobada de la Rambla de Girona. L'acte inclourà una presentació general del projecte, del funcionament de les cistelles i del Club SELVIA. També comptarà amb la presència d'alguns dels productors i dels tècnics del projecte que s'encarregaran de resoldre els dubtes de les persones interessades.

Les persones que ho vulguin podran fer un tastet gratuït d'un plat elaborat amb els productes de SELVIA mentre les Cuineres de Sils ens delecten amb la preparació del seu famós pollastre amb salsafins. El plat elaborat en viu es sortejarà entre les persones que ens facin arribar la butella d'interessat durant l'acte de dissabte.

El projecte SELVIA
SELVIA és un projecte impulsat per la Fundació Emys per fer possible que les famílies de la nostra terra gaudeixin d'una alimentació de qualitat, ecològica i de proximitat. Amb el projecte SELVIA disposeu d’un espai virtual des d’on encarregar les cistelles setmanals de productes així com contractar el servei de transport a domicili.

Per una nova alimentació, per una nova pagesia
El projecte SELVIA es va iniciar l’any 2010 a través de la Fundació Emys, entitat de protecció del patrimoni natural, que va decidir impulsar la conversió a la producció ecològica dels terrenys agrícoles vinculats als espais naturals que protegeix.

Davant del repte d’assegurar la viabilitat econòmica d’aquestes noves explotacions ecològiques, la Fundació Emys va impulsar la creació de la Cooperativa Agroecològica de la Selva, que agrupa els productors ecològics proveïdors de SELVIA. Gràcies a això, SELVIA posa en valor la feina a pagès, potencia la recuperació d’espais agraris en desús i contribueix a la conservació dels espais naturals de la comarca de la Selva, especialment valuosos per les seves zones humides.


Si no pots venir a la inauguració però estàs interessat en el projecte SELVIA, deixa'ns les teves dades en aquest formulari.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube