Titular notícies
Activitats ciutadanes

Activitats mensuals de la Fundació CatalunyaCaixa


La Fundació CatalunyaCaixa protegeix el patrimoni natural i el paisatge, mitjançant l'adquisició i gestió sostenible d'espais d'interès, el suport a projectes de conservació de la natura i l'educació ambiental.

Una forma de protegir aquest espais es a partir dels convenis d'assessorament i de col·laboració territorial que  la Fundació CatalunyaCaixa signa amb ajuntaments o altres entitats, per ajudar a preservar aquells espais que són de titularitat pública o comunal o que depenen directament de la seva tutela.

Dijous 5 Juliol 2012 - 14:38

Vols conèixer alguns dels esdeveniments que et proposa la Fundació CatalunyaCaixa cada cap de setmana a la seva xarxa d’Espais Naturals?

Menjant amb els voltors
Vols veure com s’alimenta un voltor, un aufrany o un trencalòs a poca distància? Viu aquesta experiència única tots els dissabtes a la Muntanya d'Alinyà, únic lloc a Europa on es poden veure els 4 grans rapinyaires europeus!


No recomanable per a menors de 6 anys. Imprescindible portar binocles i roba de colors no estridents. Cal dur roba de temporada, calçat adequat, esmorzar i beguda.

La Font on l'Aigua neix
Vine tots els diumenges a descobrir la Muntanya d’Alinyà on hi ha un ric patrimoni cultural i biològic, essent el refugi d’espècies emblemàtiques com l’isard, el trencalòs, el voltor negre o el gall fer, en una activitat que combina el senderisme amb l’observació de la natura.

No recomanable per a menors de 6 anys.Cal dur roba de temporada, calçat adequat, esmorzar i beguda. Recomanable portar binocles.          


Un congost singular
Gaudeix tots els diumenges del Congost de Mont-Rebei i sorprèn-te amb la flora, la fauna i el paisatge d’un indret tan especial de la mà d’un guia expert!!


No recomanable per a menors de 6 anys. Cal dur roba de temporada, calçat adequat, esmorzar i  beguda. Durant els mesos d'estiu és recomanable portar protecció solar, gorra i ulleres de sol. Recomanable portar binocles. No recomanable portar gossos.


Misteris de fauna
Vine tots els diumenges a descobrir l’àmplia fauna de l' Espai Natura Reserva de Sebes: aus migradores, llúdriga, cavalls de la Camarga i....d’altres que et sorprendran, tot passejant de la mà d'un guia expert!


No recomanat per a menors de 3 anys. Cal dur roba de temporada, calçat adequat,  esmorzar i beguda. Recomanable portar protecció solar, gorra i ulleres de sol.  Recomanable portar binocles. No recomanable portar gossos.


En cada esdeveniment t’emportaràs de regal una motxilla i un quadern de camp per aprendre més de la natura!!!

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube