Titular notícies
Projectes i actuacions

Ajuda al Projecte Rapinyaires! Joc de sensibilització divertit


A La Sabina han creat un joc didàctic molt divertit sobre les aus rapinyaires de la Península Ibèrica. Per jugar i aprendre al mateix moment. I per gaudir en família o amb amics de totes les edats.

Dimecres 17 Octubre 2012 - 17:41


 
En aquest joc hi han jugat moltes vegades amb amics i familiars, i tothom diu que s'hauria d'editar. Però per fer això calen fons. S'han de pagar els drets d’autor de les fotografies, el disseny, la creació del joc, el disseny i contingut del manual acompanyant, i costos d’impremta i de distribució. Ja tenen la meitat dels fons, però encara en necessiten més.

Per a que nens, pares, amics i tota la gent normal i bona puguin jugar i descobrir coses que no sabien del nostre patrimoni natural. Els rapinyaires són especials: són excitants, elegants, sorprenents, i són una manera especial d’atansar-se a l’entorn natural. Entre rapinyaires diürns i nocturns hi ha més de 36 espècies a la Península Ibèrica, i totes ens poden ensenyar alguna cosa, o revelar una història.

Rapinyaires! és un joc de taula que inclou una baralla de cartes, un dau - hi han elements de sort -, i un manual d'instruccions amb informació sobre les aus rapinyaires de la Península Ibèrica. Hi han diferents modalitats de joc, algunes ràpides i senzilles, altres més elaborades, però totes molt divertides a més de ser instructives.

Així, una vegada financiat, s'editaran un mínim de 1.000 jocs, molts dels quals distribuiran als col·legis i instituts de la província de Lleida de forma gratuïta. La Sabina disposarà dels restants per poder distribuir entre els molts de visitants que s'apropen a la seva seu a Montsonís, prop d'Artesa de Segre.

Si voleu fer un donatiu per a que aquest projecte tiri endavant aneu a la seva pàgina de Verkami!
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube