Titular notícies
Projectes i actuacions

Coneix els productes de custòdia agrària a l'Empordà


Recentment ha iniciat la campanya per donar a conèixer els productes de custòdia agrària de l'Alt Empordà del projecte "Cultivant sinèrgies".

Dijous 18 Octubre 2012 - 09:38

Durant aquest primer any han signat acords de custòdia amb diverses finques, que preveuen ampliar en els propers anys, que representen la conservació de les activitats agràries tradicionals, ambientalment sostenibles i de proximitat que actuen com a verdaders modeladors del paisatge empordanès i refugi de la biodiversitat. Aquestes finques generen productes, que anomenem productes de custòdia.

La compra d'aquestes productes de custòdia permet la viabilitat econòmica d'aquestes explotacions i en definitiva, és una forma amb la qual el consumidor pot contribuir al manteniment del paisatge empordanès i en els beneficis ambientals derivats d'aquestes activitats agràries.

Podeu conèixer tots els productes que formen part d'aquest projecte consultant el Catàleg de productes de custòdia de l'Alt Empordà. També podeu consultar en un mapa la ubicació de la finca d'on provenen.

El projecte "Cultivant sinèrgies", és un pla pilot de desenvolupament rural del GOB Menorca amb la col.laboració de IAEDEN, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel FEADER.


Text> Projecte "Cultivant sinèrgies"
Imatge> Finca Vitivinícola de Can Torres (Autoria: Xarxa de Custòdia del Territori)
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube