Titular notícies
Notícies

Cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius a l’Espai Cultura d'Unnim a Sabadell


El 15 de novembre de 2012 Projecte Rius clourà tot un any d’actes de celebració en motiu del seu 15è aniversari. L’acte de cloenda tindrà lloc a l’Espai Cultura d’Obra Social Unnim de Sabadell a partir de les 18 hores i comptarà amb la participació de personalitats de diferents sectors socials relacionats amb el medi natural, com Aniol Esteban, Pere Renom, Montserrat Folch o Miquel Suñer.
Divendres 26 Octubre 2012 - 13:09
15è aniversari del Projecte RiusLa cloenda tindrà com a acte central un espai tertúlia amb el títol "Com ens relacionem amb el medi en la nostra vida quotidiana", que té com a objectiu debatre com el medi configura molts aspectes de la nostra vida i com el voluntariat pot pendre un paper molt actiu en la seva protecció. Aquest espai comptarà amb la participació de:

- Aniol Esteban, biòleg i director de l’àrea d’Economia Ambiental de la ONG britànica New Economics Foundation
- Montserrat Folch, especialista en nutrició i divulgadora en el programa "Divendres" de TV3
- Pere Renom, biòleg i divulgador científic en el programa "Quèquicom" de TV3
- Miquel Suñer, nedador de llargues distàncies en aigües oberts i primer català en aconseguir la Triple Crown Open Water Swimming, participant en iniciatives de conservació oceànica.

L'acte comptarà amb la presència de càrrecs de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Sabadell, com a exemple del conjunt d’administracions a tots els nivells que han acompanyat al Projecte Rius durant el seu desenvolupament. La celebració finalitzarà amb la presentació d’un audiovisual en homenatge a tots els voluntaris i voluntàries que pretén destacar els nous reptes i objectius de l’Associació Hàbitats pels propers anys, i d’una copa de cava per a tots els assistents.

Aquesta celebració posa fi a un seguit de jornades i actes per Catalunya que al llarg del 2012 han permès commemorar l’èxit assolit pel Projecte Rius en companyia dels associats i del voluntariat de l’entitat.

L'acte és gratuït i està obert a tot el públic. Les places són limitades i cal insciure's al telèfon 93 421 32 16 o al correu info@associaciohabitats.cat

La celebració de la cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius està organitzada per Associació Hàbitats i compta amb el suport de Unnim Caixa Obra Social i del Punt Avui, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Cartell de la jornada

Programa de la jornada
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube