Titular notícies
Activitats ciutadanes

Els alumnes de SI Gurb participen al Joc de la Custòdia
Durant el taller van aprendre a negociar per un objectiu comú de conservació de l'esparver cendrós.

Dimecres 5 Desembre 2012 - 17:25

El taller "La custòdia entra en joc" és un joc de rol de 90 minuts de durada on els alumnes-jugadors assumeixen el rol de diferents personatges involucrats en la conservació de l’hàbitat d’un ocell amenaçat: l’esparver cendrós. D'aquesta manera els alumnes agrupats en diferents rols (administració, entitat de custòdia, empresa, associació, etc..) pacten diversos acords de custòdia entre ells per assolir l'objectiu final de conservació.

Al finalitzar el taller els alumnes en general van fer una valoració molt positiva. La majoria expressava que havien après a negociar i que el treball consensuat pot ser positiu per l'objectiu final.

Els protagonistes d'aquest taller, celebrat en el marc de la Setmana de la Ciència 2012 de la Universitat de Vic, van ser els alumnes de 2on d'ESO del SI Gurb. Aquest institut té la intenció de firmar un acord de custòdia per formalitzar les activitats de conservació que s'estan duent a terme al Torrent de l'Esperança, un torrent que passa molt a prop de les instal·lacions del centre.

Us recomanem que feu un cop d'ull al blog de l'institut - Gurb Sostenible per estar informats sobre com custodien el torrent!
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube