Titular notícies
Projectes i actuacions

Driving Events ha compensat la seva trepitjada de CO2 a través del Programa Empreses d'Acord amb la Terra


Per compensar-ho, va patrocinar una plantada popular de 400 arbres en un espai en custòdia de Riudarenes.

Dimarts 11 Desembre 2012 - 16:44

Durant aquest mes de novembre, Driving Events ha rebut el segell d’empresa vinculada al “Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH)”. El distintiu, gestionat per l’Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, treballa per avaluar el compromís de les empreses catalanes que desitgin reduir i compensar les seves emissions de CO2.

Dins d’aquest projecte, Driving Events es compromet a millorar d’ara en endavant l’eficiència de les seves instal·lacions i a patrocinar diverses accions que permetin compensar les emissions fetes durant la seva activitat.

És per aquest motiu, que el passat 12 de novembre, Driving Events va patrocinar una plantada popular de 400 arbres en un espai humit en custòdia de Riudarenes (la Selva). Gràcies a la participació de 85 voluntaris, es va vegetar una nova bassa que serà un punt d’aigua per a nombroses aus, amfibis i rèptils d’aquest territori, tan ric en fauna i alhora, tan amenaçat per l’acció de l’home.

El nou punt d'aigua també es complementa amb una bassa de reg que permetrà abastir d'aigua els conreus experimentals de la finca, dedicats a la investigació en agricultura ecològica.

Amb aquesta acció, Driving Events va compensar 186 tones de C02 emeses durant el 2011 i es marca com a objectiu continuar compensant les seves emissions d’ara en endavant.

La plantada popular és un projecte patrocinat per Driving Events, organitzat per Concep-t i Fundació Emys i realitzat dins el marc del programa “Empreses d’acord amb la terra” de la xct.Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube