Titular notícies
Projectes i actuacions

Ajuda al Projecte Ninam!


Projecte NINAM porta vuit anys estudiant els cetacis que viuen entre el Cap de Creus i les Illes Medes. Ara demana ajuda a través del micromecenatge.

Dijous 20 Desembre 2012 - 17:41

Projecte NINAM és una plataforma d’estudi dels cetacis de la conca nord occidental de la Mediterrània, que opera bàsicament a l’entorn del Parc Natural de Cap de Creus, amb port base a Roses.

Des 2004 desenvolupa tasques de control i identificació de les espècies de cetacis del Cap de Creus, així com la col·laboració amb els ornitòlegs del Parc Natural per a detectar la presència de diverses aus marines a la zona pelàgica.

Projecte NINAM proposa el xàrter científic abord de la nau de recerca, el catamarà Dzul Haà, com a forma d’apropar el treball de camp a tothom qui estigui interessat en participar en primera persona en una recerca sobre cetacis i aus marines a la zona del Parc Natural del Cap de Creus.

Ara han iniciat una campanya de captació de fons a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.

Es poden fer donatius a partir de 5€!

A QUÈ DESTINARAN ELS FONS?
Els fons recaptats serviran per a finançar en part la propera campanya d’expedicions que començarà el primer d’abril de 2013. La resta del suport econòmic, Projecte NINAM el rep de les persones que decideixen apuntar-se a una de les expedicions, ja que no rep cap tipus de subvenció o ajut econòmic per part de les administracions públiques, malgrat Projecte NINAM ha participat tant amb la Generalitat de Catalunya com amb Ajuntaments de la zona, en el control i estudi de la biodiversitat de la Costa Brava Nord.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube