Titular notícies
Projectes i actuacions

Nous cartells divulgatius a la xarxa de PAS de Trenca


Els cartells es troben ubicats als observatoris dels punts d'alimentació suplemetària (PAS) d'Isona i de Bassella.

Dilluns 7 Gener 2013 - 11:07
Anna Subirana

Gràcies a aquests cartells es pot conèixer més fàcilment què és la xarxa de PAS i quina és la fauna que la utilitza. Els cartells serveixen per difondre el coneixement i els valors d’aquests ocells, que són claus en l’equilibri ecològic dels ecosistemes, un pas imprescindible per a la seva conservació. També duen informació general sobre aquesta iniciativa, que té com a objectiu pal·liar la manca d’aliment amb què s’enfronten els rapinyaires necròfags i servir de suport a la reintroducció del voltor negre (Aegypius monachus) als Pirineus.

La reintroducció del voltor negre als Pirineus és un projecte promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya a la Reserva Nacional de Caça de Boumort, i per la Fundació Catalunya – La Pedrera a l’Espai Natural d’Alinyà; GREFA i Trenca som dos ONG implicades en l’execució del projecte. La realització i instal·lació d’aquests cartells ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració Diputació de Lleida – “la Caixa”.


Text i imatges > Associació Trenca

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube