Titular notícies
Acords de custòdia

La Fundació Emys amplia un acord de custòdia ja existentL'ampliació inclou la incoporació de 2 finques al terme municipal de Riudarenes.


Dimarts 15 Gener 2013 - 13:55

Ahir es va signar l'ampliació d'un acord de custòdia entre el propietari de les finques La Canal (6,4 ha) i El Serrabou (17,15 ha) i Fundació Emys. L'objectiu de l'acord de custòdia és restaurar els valors naturals i paisatgístics d'ambdues finques.

Les finques presenten un alt valor natural i cultural degut a la seva ubicació: a l'espai on conflueixen la riera de Santa Coloma i les aigües de la sèquia major de l'estany de Sils. Les finques estan ubicades dins del PEIN de la riera de Santa Coloma i molt aprop del PEIN Turons de Maçanet. 

Aquestes finques també tenen importància cultural gràcies a la sèquia major de l'estany de Sils. Antigament l'estany de Sils s'havia intentat drenar (segle XIX). Per aquest motiu es construí la sèquia. 


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube