Titular notícies
Notícies

Revista Espiadimonis 25, ja disponible online


Revista Espiadimonis, tardor 2012El número 25 de la revista Espiadimonis, única publicació sobre medi ambient a Catalunya en l'actualitat, ja està diponible online. La publicació editada per Associació Hàbitats té com a tema principal el canvi climàtic.
Dimecres 16 Gener 2013 - 10:45
La revista, corresponent a la tardor de 2012, explora algunes consideracions sobre el canvi climàtic, destacant una entrevista amb Pere Renom. Además de les seccions fixes, com flora (crèixen ver), fauna (mosquiter comú) o rutes (Els aprofitament de l'aigua a l'antiga vila d'Horta, a Barcelona), també compta amb articles sobre seguiment de rastres, urbanisms empreses compromeses a nivell social i ambiental, etcétera.

La revista Espiadimonis constitueix en l'actualitat l'única publicació periòdica sobre temes medi ambientals de Catalunya. Els seus continguts són fruit de la col·laboració de naturalistes, professionals, voluntaris i socis d'entitats vinculades a la conservació i protecció del medi. L'edició en paper es realitza amb mitjans que tenen en compta criteris econòmics i ambientals, per tal de reduir al màxim la seva petjada ecològica.

Aquesta edició es va presentar el dia 15 de novembre de 2012, coincidint amb l'acte de cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius. Aquesta publicació està editada per Associació Hàbitats i compta amb una tirada en paper que s'envia als socis i sòcies de l'entitat i amb una edició digital oberta al públic en general.

El número 25 de la revista Espiadimonis és una publicació d'Associació Hàbitats amb la col·laboració d'Unnim Caixa Obra Social, l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Revista Espiadimonis, tardor 2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube