Titular notícies
Notícies

Casal en bici al Delta del Llobregat


Fundació Sigea promou i realitza la cinquena edició del Casal d'estiu en bici al Delta del Llobregat.
L'activitat es desenvolupa al municipi de Viladecans entre parcs urbans i alguns espais naturals del Delta del Llobregat. Cada dia els participants  visiten l'espai agroambiental on els esperen diferents tasques relacionades amb la vida a pagès.
Dimecres 6 Març 2013 - 13:46
                                               

L'Espai Agroambiental del Delta del Llobregat és la finca protagonista del casal en bici que Fundació Sigea promou i realitza al municipi de Viladecans, Baix Llobregat . Molt a prop de grans infrastuctures i carreteres, pocs visitants s'imaginen com es conserven territoris com aquests.

Els més joves, d'entre 6 a 12 anys,  viuen el territori durant els dies de casal, de la mateixa manera que ho han fet generacions anteriors, amb la bicicleta. És una opotunitat per descobrir el Delta del Llobregat com a territori  i els seus valors naturals i humans.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube