Titular notícies
Notícies

Festes agrícoles a l'espai agroambiental del Delta del Llobregat


Fundació Privada Sigea organitza festes temàtiques al llarg de  l'any per a que les famílies descobreixin l'espai Agroambiental de Delta del Llobregat.

El Deta del Llobregat està considerat el rebost de Barcelona. És una zona molt fèrtil on generacions de pagesos han preparat les terres de la millor manera per obetenir verdures i fruites de molt qualitat amb varietats exclusives que avui dia es comencen a reconèixer.

És una activitat interessant per descobrir els Espais Naturals i agricultura ecològica en convivència. 
Divendres 8 Març 2013 - 10:34Fundació Privada Sigea organitza festes temàtiques al llarg de  l'any per a que les famílies descobreixin l'espai Agroambiental de Delta del Llobregat. L'espai, es la finca agrícola en custòdia que  ha estat planificada i treballada durant els tres darrers anys per poder mostrar els diferents conreus que s'han fet al delta del Llobregat.  A més aquesta finca es troba situada en el corredor biològic de Reguerons -Remolar a Viladecans en un indret molt especial  i protegit.

Les Festes agrícoles tenen com a objectiu donar a conèixer a les famílies l'espai agroambiental, la seva ubicació tant important , la mostra de conreus del Delta, i l'agricultura ecològica. A més a la festa les famílies cullen el producte fresc de temporada i se'l mengen.

Els calçots, les carxofes i el xató són els protagonistes de les festes agrícoles de l'hivern. 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube