Titular notícies
Projectes i actuacions

Ajuda al Projecte Boscos de Muntanya amb el teu vot!


El Projecte Boscos de Muntanya ha estat escollit per segon any consecutiu entre els 16 projectes finalistes que opten als ajuts EOCA.

Dijous 14 Març 2013 - 13:37

La European Outdoor Conservation Association (EOCA) ha convocat de nou un concurs de votacions per escollir un projecte al qual donaran suport econòmic aquest 2013. D'entre els 16 projectes finalistes es troba el Projecte Boscos de Muntanya de Catalunya, concretament a la categoria Alpine, on competeix amb 5 projectes més. El premi són 16.000 €!

Amb aquest ajut PBM aconseguirà consolidar les setmanes de voluntariat d'aquest 2013. ÉS A LES TEVES MANS!

L'únic que has de fer és votar a través de la web d'EOCA.
La votació finalitza el 28 de març.

L'objectiu del Projecte Boscos de Muntanya és el manteniment, la cura i protecció del bosc i del paisatge en l’àmbit de muntanya mitjançant actuacions de silvicultura i gestió forestal, així com tasques de difusió pública per a la millora del bosc i la seva conservació. La millor manera per a assolir aquest propòsit és endinsar les persones al bosc. Per aquest motiu PBM organitza estades de voluntariat per a adults, integrant els participants en les tasques de gestió forestal de propietaris i gestors.

El Projecte Boscos de Muntanya és part de la Fundació Bergwaldprojekt, amb una trajectòria de 25 anys acostant les persones als boscos mitjançant el voluntariat a Suïssa, Alemanya, Àustria i Ucraïna.

Les inscripcions a les estades del 2013 ja estan obertes. Trobareu més informació a la noticia relacionada que vam publicar.

EOCA és una associació europea d'empreses de material de muntanya que dóna suport a projectes de conservació arreu del món. En els darrers 6 anys ha convocat aquest concurs en el qual ha donat suport a 46 projectes internacionals amb un total de més d'1 milió d'euros.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube