Titular notícies
Activitats ciutadanes

Concurs de Fotografia de la Riera de la Boella


La 3a edició del concurs de fotografia de la Riera de la Boella, gira al voltant de la relació entre la Riera i les persones.


Dimarts 23 Abril 2013 - 12:00

L'associació "La Canonja 3 - Poble, paisatge i sostenibilitat", que des de fa 5 anys desenvolupa un projecte de restauració ambiental i divulgació de la Riera de la Boella al seu pasper la Canonja, ha convocat la tercera edició del concurs fotogràfic en aquest espai natural. El projecte, en el seu conjut, pretén recuperar l'ambient de ribera i dignificar l'espai degradat durant tants anys.

Sota el tema "La Riera de les persones" els participants poden presentar fotograifes que reflecteixin la relació de la Riera de la Boella i les persones. Amb aquesta temàtica l'entitat pretén fer veure que la Riera és un espai viscut, un indret conegut i un lloc amb una relació molt estreta amb la societat.

Per La Canonja 3, la Riera no és un problema sinó una oportunitat. No és simplement un lloc on hi circula aigua sinó també on hi circulen persones, hi circula vida i en definitiva, també hi circula història.


Tens temps fins el 31 de maig per a presentar les teves fotografies a Alberich Fotògrafs (C. Masricart, 6 - La Canonja).

Consulta les bases del concurs a: www.rieradelaboella.cat


I si vols saber més informació sobre La Canonja 3, feu un cop d'ull al següent video:


 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube