Titular notícies
Activitats ciutadanes

Viu el Collsacabra: tritons, aufranys i lirons


Paisatges Vius et proposa un cap de setmana  on descobriràs el paisatge d'aquesta zona i la seva riquesa faunística.

Dimecres 8 Maig 2013 - 12:22

La finca El Coll està ubicada a Rupit i Pruit, al cor del Collsacabra, un espai protegit de les comarques d'Osona i la Garrotxa. La zona destaca per les seves pastures, boscos, muntanyes, pobles i torrents, confeccionant un paisatge diversificat i exquisit. L'espai convida a admirar la naturalesa i a deixar-se embriagar per ella, gaudint la tranquil·litat de l'entorn o caminant i resseguint els perfils que la pagesia i la natura han anat dibuixant.

De la mà d'un biòleg expert coneixereu la riquesa faunística de la zona, on en destaquen els lirons, els aufranys i els tritons, i l'estany del Coll, un espai on l'associació Paisatges Vius realitza treballs de conservació i restauració gràcies a un acord de custodia amb els propietaris de la finca.

La proposta inclou l'allotjament a la casa de turisme rural El Coll i un dinar al mateix restaurant de la finca, on podreu degustar la carn dels seus xais i pollastres així com conèixer els propietaris d'aquest espai tant bonic.

"Els núvols enllà darrera les muntanyes, pugen i es desfan: els faig taronges i vermells a la tardor, els Pirineus nítids i nevats a l'hivern, el verd nou dels prats a la primavera i la frescor que juga mentre passen les nits d'estiu".

Per a més informació descarregueu-vos la fitxa completa de la proposta de cap de setmana! Hi trobareu què inclou la proposta, el preu i com adquirir-la!


Adquirint aquesta proposta, esteu donant suport als projectes de conservació de la natura que impulsa l'associació Paisatges Vius.

Practica el turisme compromès amb l'entorn!

 

Paisatges Vius
és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura, la biodiversitat i el paisatge de manera compatible amb les activitats socioeconòmiques del territori.

​Per fer-ho implica als propietaris o als gestors de finques a través de la signatura d'acords de custòdia. Aquests acords permeten a l'entitat realitzar actuacions de conservació sobre el terreny i assegurar el seu manteniment a llarg termini.

 
Aquestes propostes formen part d'un projecte Ecoturístic en espais en custòdia promogut per la Xarxa de Custòdia del Territori i Tarannà Viatges.

Per a més informació contacteu amb viulaterra@taranna.com

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube