Titular notícies
Activitats ciutadanes

Sent el Mediterrani!


L'Associació Submon et proposa passar una nit a alta mar mentre coneixes el seu projecte de custòdia marina "Canyons del Maresme".
Dimarts 11 Juny 2013 - 13:54

A bord del veler Onas, us proposem passar un parell de dies a alta mar per descobrir els valors del Mediterrani de la mà de l'Assocació Submon.

La proposta inica al port Marina Badalona, des d'on sortireu. Durant tot el trajecte estareu acompanyats per un guia especialitzat de Submon qui us ajudarà a conèixer la zona de residència i alimentació de moltes espècies de fauna marina, com ara dofins o caps d'olla. A més, també realitzareu vàries activitats destinades a l'estudi de les espècies de cetacis que habiten en aquesta zona (participareu de forma activa en les tasques de navegació), tot coneixent quines són les bones pràctiques a l'hora d'acostar-se a aquests animals. 


El guia us explicarà els valors ecològics de l'àrea i les activitats que es practiquen. Aprendreu més sobre els animals marins de les nostres costes i recollireu dades científiques per estudiar la conservació de l'àrea.
També coneixereu els diferents arts de pesca artesanal de la zona i les espècies de peixos que ens podem trobar.La sortida es realitza a bord del veler Onas, un veler preparat per allotjar vuit tripulants amb les comoditats necessàries per a oblidar-se que la terra existeix si és precís, sense la necessitat d'amarrar.  La sortida inclou 2 dinars, el sopar, el dormir i l'esmorzar.Adquirint aquesta proposta, esteu donant suport a aquest projecte de conservació de la del fons marí que impulsa Submon.

Practica el turisme compromès amb l'entorn!
 


Per a més informació descarregueu-vos la fitxa completa de la proposta de cap de setmana! Hi trobareu què inclou la proposta, el preu i com adquirir-la! Per a més informació contacteu amb viulaterra@taranna.com


L'Associació Submon és una entitat dedicada a la realització de projectes i estudis en l'àmbit de la conservació, estudi i divulgació del medi mari. Submon aplica estratègies de custòdia maria en la majoria de projectes que desenvolupa. La participació dels diferents usuaris del mar en aquests projectes permet abordar el tema de la conservació marina de forma eficaç i fer partícep a col·lectius professionals, científics i de la societat civil en crear valor afegit a les zones d'estudi. Trobareu més informació sobre l'entitat a www.submon.org


Aquesta proposta forma part d'un projecte Ecoturístic en espais en custòdia promogut per la Xarxa de Custòdia del Territori i Tarannà Viatges.


Autoria Imatges > Submon excepte la 4a imatge (veler des de d'alt), propietat d'Oriol Clavera - Veler Onas)


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube