Titular notícies
Activitats ciutadanes

Nou espai de benestar a l'Hort de la Sínia


Vols gaudir d'una experiència diferent en contacte amb la natura?

Dilluns 29 Juliol 2013 - 16:03

L'objectiu d'aquest espai és posar a disposició de tothom un espai a l'aire lliure envoltat de Natura, accessible per a tothom, adaptat per persones amb mobilitat reduïda o que tinguin dificultats auditives o visuals, on es pugui desconnectar del dia a dia, relaxar-se, connectar-se de nou amb vosaltres mateixos i amb els elements (aigua, terra, foc, aire) per poder gaudir d'una experiència de benestar.

Hi trobareu un jardí natural dissenyat amb criteris que prioritzen la integració de la vegetació pròpia de la zona, de les plantes aromàtiques mediterrànies i de la construcció, a partir d'elements naturals, que realcen la sensació d'estar envoltats i alhora dins la natura.

L'Espai de Benestar neix del desig d'oferir un oasi de pau i benestar, per poder gaudir, amb tots els sentits, dels serveis que s'ofereixen: massatges terapèutics i tractaments facials i corporals elaborats amb plantes medicinals i aromateràpia; banys aromàtics amb plantes medicinals per gaudir de les seves propietats; banys de fany per experimentar els beneficis d'aquest element natural; banys de peus a diferents temperatures, amb plantes aromàtiques; camí sensorial per estimular les sensacions als peus; sauna per sentir el benestar d'una bona sudació; umbracle de relaxació on gronxar-se en una hamaca o descansar tranquil·lament en tumbones, envoltats de vegetació.

Per a més informació consulta la descripció dels circuits terapèutics, els horaris i la presentació de l'espai.Text i imatges > Hort de la SíniaComentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube