Titular notícies
Projectes i actuacions

Ajuda al Projecte Boscos de Muntanya amb el teu vot!


El Projecte Boscos de Muntanya ha estat pre-seleccionat per als Premis HONDA "Tu proyecto, nuestro proyecto" 2014. El teu vot els pot ajudar a guanyar! 

Dilluns 2 Setembre 2013 - 15:47

Si aconsegueixen ser un dels 10 projectes més votats, poden aconseguir fins a 25.000 euros per a fer realitat el PBM el 2014!!!

Pots votar-los en aquest link i també els pots ajudar fent-ne la màxima difusió que puguis! Téns temps fins el 30 de setembre.
La 2a edició dels Premis HONDA inclou més de 70 projectes. Pots consultar tots els projectes a la seva pàgina webL'objectiu del Projecte Boscos de Muntanya és el manteniment, la cura i protecció del bosc i del paisatge en l’àmbit de muntanya mitjançant actuacions de silvicultura i gestió forestal, així com tasques de difusió pública per a la millora del bosc i la seva conservació. La millor manera per a assolir aquest propòsit és endinsar les persones al bosc. Per aquest motiu PBM organitza estades de voluntariat per a adults, integrant els participants en les tasques de gestió forestal de propietaris i gestors.

El Projecte Boscos de Muntanya és part de la Fundació Bergwaldprojekt, amb una trajectòria de 25 anys acostant les persones als boscos mitjançant el voluntariat a Suïssa, Alemanya, Àustria i Ucraïna.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube