Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa a una de les jornades de voluntariat al meandre de Flix!


S'han organitzat 3 jornades: el 4 i el 7 de setembre, i el 5 d'octubre! Obert a tothom!


Dilluns 2 Setembre 2013 - 16:02

Fes de voluntari tot eliminant vegetació invasora i afavorir la flora autòctona al meandre de Flix! Els dies 4, 7 de setembre i 5 d'octubre es realitzaran jornades de voluntariat ambiental en aquestes zones.

Les actuacions començaran a les 8:00 h del matí i es conclouran amb un esmorzar popular per recuperar forces. L'assistència és gratuïta però cal inscripció. Per a més informació preguntar per Oriol Arola al telf.: 977265112.

Podeu consultar imatges de Jornades de Voluntariat ja realitzades al Facebook del Grup de Natura Freixe

Aquestes jornades formen part del programa Platges, Voluntariat i Custòdia del Territori de la Fundación Biodiversidad. El Grup de Natura Freixe ha estat una de les entitats seleccionades en el marc d'aquesta convocatòria. L'objectiu d'aquest programa és el d’impulsar la implicació dels ciutadans en la conservació del litoral i les conques hidrogràfiques intercomunitàries i formalitzar una xarxa de voluntaris estable per al manteniment i la millora d'aquests espais, desenvolupant programes de voluntariat.

Aquest programa va dirigit a entitats de custòdia del territori amb acords en finques i zones de domini públic, tant marítimo-terrestre com fluvial. El Grup de Natura Freixe aprofita aquesta oportunitat per realitzar actuacions de manteniment i millora en dues zones ripàries del meandre de Flix que està gestionant gràcies a acords de custòdia amb els seus propietaris.


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube