Titular notícies
Activitats ciutadanes

Taller d'introducció a la custòdia del territoriEl taller, organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori, s'impartirà en el marc de la VII Diada de Tècniques. Durant la jornada, s'impartiran 6 tallers simultanis sobre conservació i gestió d'entitats. La participació als tallers és oberta a tothom!

Dijous 12 Setembre 2013 - 13:58

Vols saber més sobre la custòdia del territori? T’agradaria tenir les eines per aplicar-la? Per respondre aquestes preguntes hem organitzat un taller de 3 hores, on la Montse Masó (tècnica de la Xarxa de Custòdia del Territori), us respondrà a les possibles qüestions que se us plantegin (què és? per què? qui? on? com?).

En aquest taller n'explorarem les bases tècniques i jurídiques, els agents socials implicats, les seves possibilitats i els seus reptes. També treballarem com endegar una iniciativa de custòdia i establir-ne l'estratègia a partir de casos pràctics.

L’objectiu és que finalitzis el taller amb les eines bàsiques per entendre els mecanismes de custòdia i les puguis aplicar als teus projectes!

Aquest taller és obert tant a persones sense coneixement previ de custòdia, com aquelles que estan començant a aplicar-la.Dia i hora: dijous 26 de setembre, de 09:30 a 18:00h
Lloc: Casa Elizalde, Barcelona
Preu: 16€ pels no membres de la xct (2 tallers)
Inscripcions a través del formulari online

Per dubtes o més informació contacteu amb asubirana@custodiaterritori.org
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube