Titular notícies
Activitats ciutadanes

S'ofereixen activitats gratuïtes per conèixer la tortuga d'estany


La participació a aquestes activitats les poden sol·licitar centres educatius i famílies principalment.
Dijous 12 Setembre 2013 - 15:26

Vàries entitats han iniciat un projecte per crear materials educatius sobre la tortuga d'estany. En el marc d'aquest projecte també s'inclouen activitats gratuïtes com:

- Tallers educatius per a primària i secundària. Activitat gratuïta d'una hora de durada pensada per explicar com és i com viu la tortuga d'estany i perquè és tan important conservar-la. El taller es pot fer en els centres o bé en un espai natural proper.

- Tallers educatius per a famílies. Activitat gratuïta d'una hora de durada que inclou un taller sobre la tortuga d'estany i una visita guiada a l'espai humit de Can Moragues.

- Activitats de voluntariat per a totes les edats. Activitats gratuïtes que inclouen des d'alliberaments d'exemplars de tortuga d'estany fins a la participació en tasques de conservació i de seguiment.

Si teniu ganes de participar en aquestes activitats podeu contactar directament a les entitats participants del projecte: el Consorci de l’Estany de Banyoles, el Consorci de l’Estany d’Ivars, el CRARC, el CRT, la Fundació Catalunya-la Pedrera, la Fundació Emys i Limnos.

Durant l’octubre de 2013, es publicarà la web del projecte, on es recollirà informació sobre la morfologia i l’ecologia de la tortuga d’estany, un mapa de distribució de l’espècie i els materials educatius creats, que també inclouran una presentació en 3D de la tortuga.

Imatge > Fundació Emys

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube