Titular notícies
Projectes i actuacions

Col·labora amb l'edició del llibre Natura i espiritualitat a Catalunya. Deu converses, passejades i consells per viure la natura en plenitud


El llibre ha estat escrit per en Josep Gordi, autor del blog Els arbres, entre el cel i la terra.


Divendres 20 Setembre 2013 - 15:06

"El que trobareu no és un llibre científic ni místic, sinó una suau empenta, una lleu espurna, un mos que us desvetlli el moviment, el foc o la gana per acostar-vos a la natura d’una altra manera. En el fons, el que desitjo, és desvetllar quelcom que pot estar encallat dins la nostra consciència i generar un anhel, un desig per viure el nostre entorn amb una mirada més ampla, amb un altre somriure, amb un altre tipus de familiaritat..."

Per poder editar el llibre, el seu autor necessita vendre anticipadament el llibre a 125 persones (imposat per l'editorial). ols ser un/a dels que rebrà el llibre abans de que es posi a la venda ? Què en trauràs ? Doncs una lectura que t’ajudarà a viure la natura d’una forma diferent, ajudar a l’ONG Sol Solidari ja que tots els drets d’autor són per ells i rebre el llibre a casa gratuïtament i a un preu inferior al de la venda al públic. Tres bones raons. Anima’t i sigues dels primers. Téns temps fins el 20 d'octubre!

En el portal de Verkami, trobaràs diferents modalitats de col·laborar amb el projecte:http://www.verkami.com/projects/6600

L'autor d'aquest llibre també és autor del llibre Els arbres mediterranis. Un recorregut pel seus valors culturals i espirituals.A QUI VA DIRIGIT?
A totes aquelles persones que estimen la natura i que volen apropar-se de manera senzilla a la resta dels éssers vius i gaudir d'un altre tipus de connexió i integració amb el nostre entorn natural.

COM S'ESTRUCTURA EL LLIBRE?
Per aconseguir el propòsit abans esmentat s’ha dividit el llibre en tres parts. A la primera hi trobareu deu entrevistes a estudiosos o religiosos catalans de diferents sensibilitats i pràctiques espirituals sobre la visió i experiència que cadascun d’ells té de l’entorn natural. La segona està formada per deu consells o recomanacions que us poden ajudar a viure la natura en plenitud, és a dir, a partir de deixar-se impregnar per tots els valors que atresora. A la tercera hi ha deu propostes de passejades per espais naturals de Catalunya fortament impregnats d’espiritualitat, amb el desig que poseu en pràctica les propostes d’aquest llibre.

QUAN TINDRÀS EL LLIBRE?
El llibre ja està acabat. Quan finalitzi la campanya de micromecenatge s'entregarà l'original a l'editorial. A partir d'aquest moment començarà tot el procés de revisió, maquetació i correcció de galerades. En conclusió: esperem enviar-vos el llibre abans de Nadal.

QUÈ ES FARÀ AMB ELS DRETS D'AUTOR?
A més a més aquest és un llibre solidari ja que la totalitat dels drets d’autor aniran a parar a l’ONG Sol Solidari i per un projecte per permetrà reduir la desforestació a Etiòpia. El projecte a recolzar seria "Introducció de forns solars i altres tecnologies d'estalvi de llenya al voltant del bosc sagrat de Yimrihane, North Wollo, Etiòpia".
Més, sobre...: viulatera , arbres , blog , llibre , edicio , verkami
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube