Titular notícies
Projectes i actuacions

Nova acció de RSC a l'espai en custòdia del Mur Verd a La Canonja


L'acció organitzada per Concep-t és fruit de la seva col·laboració amb el Programa Empreses d'acord amb la terra de la xct.

Divendres 4 Octubre 2013 - 13:27
Sandra Carrera i Bonet
El passat 26 de setembre es va dur a terme una acció de RSC al Mur verd, una zona verda que separa les petromquímiques del poble de La Canonja a Tarragona. L'espai, gestionat per el GEPEC gràcies a un acord de custodia amb l'ajuntament de La Canonja, va comptar, a més, amb la col·laboració de Fundació Emys i Paisatges Vius.

L'acció va estar organitzada per la cooperativa Concep-t, gràcies a l'encàrrec d'una empresa multinacional de serveis.


Durant la jornada de voluntariat corporatiu celebrada el mateix 26 de setembre, i que va acollir a quasi 200 persones durant 3 hores, es van dur a terme diverses accions de restauració i millora ambiental: construcció d'una bassa per amfibis de més de 1.000 m2, construcció d'estructures de pedra com a refugi per a rèptils, plantació de 400 plantes noves per a la generació d'un ecosistema de ribera, i col·locació de caixes niu per ocells i del refugi de ratpenats més gran d'Europa.

Concep-t i la xct han establert una col·laboració en el marc del programa Empreses d'acord amb la terra, per promoure activitats de voluntariat corporatiu i "team building" en espais en cutòdia. I aquesta acció n'és un bon exemple!

Imatges > Concep-t
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube