Titular notícies
Activitats ciutadanes

Jornada de voluntariat al Passeig del Tenes a Bigues


El dissabte 12 d'octubre Associació Hàbitats organitza una jornada de voluntariat familiar a Bigues i Riells. Es farà una actuació de manteniment i conservació del Passeig del Tenes, un itinerari urbà que permet descobrir alguns dels elements naturals i patrimonials més destacats de la població. El punt de trobada serà a les 10 del matí a La Baliarda, al inici del passeig, on es troba el primer plafó.

Dimarts 8 Octubre 2013 - 10:47
Voluntariat en família al Passeig del Tenes
El Passeig del Tenes es va inaugurar l’any 2010 gràcies al projecte de custòdia fluvial que Associació Hàbitats desenvolupa a la població i a l’esforç d’un conjunt de voluntaris locals. L’actuació del dissabte 12 permetrà fer un manteniment de l’espai i inclourà accions com la neteja del plafons, la retirada de deixalles, l'extracció d'espècies invasores i la plantació d'helòfits i arbustos de ribera.

L'activitat és oberta a tota la població i, molt especialment, a famílies. Les persones interessades han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a info@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 421 32 16.

Aquesta activitat dóna continuïtat al programa Rius en família que Associació Hàbitats desenvolupa a la conca del Besòs en aliança amb l'Associació Mediambiental La Sínia, que el desenvolupa a la conca del Gaià.

El projecte Rius en família compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, de forma general, Associació Hàbitats compta l'any 2013 amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família i de l'Obra Social "La Caixa".

Cartell de la jornada: http://www.projecterius.org/arxius/bigues_20131012.pdf

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube