Titular notícies
Projectes i actuacions

Reconeixement a les propostes per Viure la Terra - Turisme de Natura


El projecte ha estat premiat amb els 2ons Premis Tarannà Responsable i ha estat finalista als 1ers Premis de Turisme Responsable.

Dimecres 9 Octubre 2013 - 11:31

El passat cap de setmana les propostes d'ecoturisme en espais en custòdia van estar presents en 2 entregues de premis.

El divendres 4 va tenir lloc a la Torre Agbar de Barcelona l'entrega dels 1ers Premis de Turisme Responsable de Catalunya, en el marc del 7è Congrés Internacional de Turisme Responsable en Destinacions . Tot i que no va ser el guanyador, el projecte va estar entre els 4 finalistes en la categoria de millor gestió del patrimoni natural a través del turisme. En aquesta categoria el projecte guanyador va ser MónNatura Delta de l'Ebre, de la Fundació Catalunya - La Pedrera. Durant la Gala també es van entregar els premis a les altres 7 categories (millor allotjament petit, allotjament gran, contribució a l'economia local, proveïdor de turisme accessible, proveïdor d'excursions responsables, gestió cultural del patrimoni a través del turisme i iniciativa en turisme responsable).

El dissabte 5, a la Sala Apolo de Barcelona, es va celebrar la XIX Gala Solidària Tarannà, de l'agència de viatges Tarannà Responsable. En aquesta gala el projecte va ser premiat en l'apartat de ONG's. El premi va consistir en un diploma i 500€. En aquest premi també es va reconèixer la tasca duta a terme per altres entitats sense ànim de lucre: Malària 40, Kasumay, Fundació Escola d'emprenedors, Casal dels infants i la Fundació Asdent.

Durant la Gala es va realitzar la rifa solidària, on es van repartir 98 lots solidaris i es van subhastar diversos articles, com ara una samarreta firmada per en Messi o un viatge a Istambul. Al final de la gala es van recaptar més de 16.000 €, els quals són donats a la ONG Viatgers sense Fronteres.


Estem molt agraïts per tot plegat! Moltes gràcies a tots i totes! Seguirem treballant en el projecte!

Més, sobre...: viulaterra , ecoturisme , responsable , taranna , premis
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube