Titular notícies
Projectes i actuacions

La Canonja 3 està ampliant el catàleg de biodiversitat de la Riera de la Boella


Gràcies al treball de camp que estan duent a terme voluntaris de La Canonja 3, s'ha ampliat considerablement el catàleg de biodiversitat de la Riera de la Boella.


Divendres 8 Novembre 2013 - 10:19

L'apartat de la flora és el que ha tingut un major treball i desenvolupament, amb l'inventari de nombroses espècies vegetals. Algunes d'aquestes s'ha detectat que són de caràcter invasor, és per això que s'inclouran en el llistat d'espècies a eradicar en el projecte de restauració ambiental de la Riera de la Boella.


Podeu consultar el catàleg al següent link.

El projecte de restauració ambiental de la Riera de la Boella és una iniciativa de l'associació ecologista "La Canonja 3 - Poble, paisatge i sostenibilitat"
www.lacanonja3.org

La Riera de la Boella, un espai natural, social i històric, fa anys que està en degradació. Els abocaments incontrolats, l'expansió de la canya americana, els abocaments d'aigües residuals, la circulació rodada, la destrucció dels marges de la riera, entre d'altres problemes, fan que aquest espai fluvial estigui perdent les seves característiques naturals.

Per tots aquests motius, des de "La Canonja 3 - Poble, paisatge i sostenibilitat" s'inicià l'any 2008 un projecte de restauració ambiental de la Riera de la Boella. Amb aquesta iniciativa, pretenem recuperar l'ambient de ribera i dignificar l'espai natural. Esperant tenir la complicitat de les administracions competents, l'entitat vol impulsar aquest projecte en la qual la participació ciutadana i el voluntariat ambiental serà fonamental.

Per a més informació consulteu la web de la Riera de la Boella
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube