Titular notícies
Acords de custòdia

L'Associació Trenca firma un acord de custòdia per a la finca de Torre-Ribera


 
L'acord té per objectiu la conservació de la trenca (Lanius minor).
Dimecres 27 Novembre 2013 - 17:31

El passat dimecres 20 de novembre, l'Associació Trenca va signar un acord de custòdia del territori amb l’administrador de la finca de Torre-ribera, inclosa dins la ZEPA de Mas de Melons-Alfés (El Segrià).

La finca de Torre-ribera té una extensió de 532 ha. Està situada en una zona de cultiu de cereal a la comarca del Segrià. Amb la signatura del passat dia 20, es consolida un acord que ja existia de manera verbal per fer actuacions de conservació i millora de l’hàbitat existent, i de conservació de la trenca (Lanius minor), que s’han vingut portant a terme en els darrers anys de manera consensuada amb la propietat.

Text i imatges > Associació Trenca
 
Més, sobre...: viulaterra , acord de custodia , trenca , finca
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube