Titular notícies
Activitats ciutadanes

Sèlvia t'ofereix cistelles ecològiques i a domicili


Associa't a Sèlvia per 0€ l'any aquest 2014! 
Dimarts 21 Gener 2014 - 17:43

La cistella SELVIA ofereix més d'un centenar de productes ecològics que van des de la fruita i verdura, passant per olis, pa i farines fins arribar a carns o embotits. Tots els productes de la cistella són ecològics certificats.

Les comandes de cistella es tanquen amb una periodicitat setmanal, cosa que ens permet oferir productes recollits o processats amb poca antelació, de manera que pugueu consumir productes frescos i de temporada amb una gran qualitat nutritiva i organolèptica.

Sèlvia només reparteixen cistelles en un radi de 50 km des del punt de distribució de Riudarenes.

Els clients de SELVIA poden inscriure's a l'associació de consumidors ECONSELVIA. Per aquest 2014, la quota d'associat és de 0€.

Us recomanem que feu un cop d'ull als productes que ofereixen i als productors implicats en el projecte!


A la seva web, www.selvia.org, trobareu tota la informació sobre com comprar les cistelles SELVIA.


Sèlvia cooperativa
SELVIA comercialitza i distribueix la producció dels productors membres de la cooperativa Agroecològica de la Selva, SCCL (CAS). Tots els membres de la CAS produeixen en ecològic certificat i han signat un acord de custòdia amb la Fundació Emys per tal d'assegurar el bon estat ecològic dels terrenys i els espais naturals en què treballen.

SELVIA prioritza la incorporació de productors de la comarca de la Selva i membres de la cooperativa CAS, per tal d’afavorir al màxim el principi de proximitat. SELVIA també inclou productors ecològics associats independents per tal de completar l’oferta en aquells casos en què la producció de la CAS és inexistent o insuficient. L'objectiu de SELVIA és anar substituint l'oferta dels productors associats per membres de la cooperativa CAS a mesura que el projecte vagi creixent.

La cooperativa CAS només acull productors pròxims a la seva seu central per tal de fomentar la distribució de productes locals. La cooperativa ofereix diversos serveis als seus membres aprofitant la creació de sinergies de treball, com són la planificació coordinada de cultius, l'assessorament de tècnics especialitzats en producció ecològica o la tramitació gratuïta de certificats, d'ajuts i subvencions, entre d'altres.
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube