Titular notícies
Projectes i actuacions

Ajuda a l'Associació Hàbitats i a l'Associació CEN a guanyar un concurs!


Enguany 2 projectes catalans han estat escollits: "Conservació del riu Glorieta" de l'Associació CEN i "Projecte Rius: unint persones i rius a Catalunya" de l'Associació Hàbitats.


Dimecres 26 Març 2014 - 11:41

La European Outdoor Conservation Association (EOCA) és una associació europea d'empreses d'equipament de muntanya. Anualment organitzen un concurs de votacions per escollir 3 projectes a ser finançats en les següents categories: Nature, Outdoor i Alpin.

Enguany 2 projectes catalans han estat escollits:

"Conservació del riu Glorieta" de l'Associació CEN i
"Projecte Rius: unint persones i rius a Catalunya" de l'Associació Hàbitats.

Com ajudar a aquests projectes?
És molt senzill! Només heu de votar-los amb un sol click! La votació no requereix de registre previ. Al ser projectes que estan en diferents categories, els podeu votar tots 2! Teniu temps per votar fins el 31 de març. El sistema només admet un vot per persona/categoria.

Categoria Alpin
- Conservació del riu Glorieta - Associació CEN
Vota aquest projecte!

Categoria Outdoor
- Projecte Rius: unint persones i rius a Catalunya - Associació Hàbitats
Vota aquest projecte!


A quin premi opten?
En cas de ser guanyadors, rebran una important ajuda econòmica per tirar endavant les actuacions previstes del projecte.


Coneix els projectes seleccionats

Conservació del riu Glorieta de l'Associació CEN
L’objectiu del projecte és garantir la conservació de la capçalera del riu Glorieta a llarg termini. La zona té un elevat valor natural i paisatgístic, incloent-hi paisatges impressionants i moltes espècies en perill. Tot i això, es troba amenaçada pel creixent nombre de visitants, l’abocament de deixalles, l’incivisme i les espècies exòtiques invasores.

Per a més informació consulta la web de l'Associació CEN. 

Projecte Rius: unint persones i rius a Catalunya
El Projecte Rius és una iniciativa que té per objectiu principal estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels nostres rius. Fomenta l’apropament de les persones al riu i permet conèixer com són i com funcionen els ecosistemes fluvials, els organismes que hi podem trobar, la seva importància ambiental i social, així com els problemes que pateixen i què podem fer per millorar-los.

Per a més informació consulta la web de Projecte Rius. 


 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube