Titular notícies
Activitats ciutadanes

Guanyadors del Concurs de fotografia Wiki Loves Earth 2014


Ja es coneixen els guanyadors d'aquest concurs! Feu un cop d'ull a les magnífiques imatges guanyadores...
Dilluns 7 Juliol 2014 - 09:44

El passat dimecres 2 de juliol es va dur a terme l'entrega de premis. En l’acte de lliurament de premis, celebrat al Palau Robert de Barcelona, es van donar a conèixer els guanyadors dels diferents premis del Concurs de fotografia d'espais naturals Wiki Loves Earth 2014. A continuació us presentem la foto guanyadora en la Categoria de Premi Absolut, d'en Miki Pons. Podeu consultar la resta d'imatges guanyadores a la web del concurs Wiki Loves Earth. També podeu consultar les imatges de l'entrega de premis a la Wikimedia

Els premis, amb vocació de continuar implicant i donant a conèixer iniciatives territorials, són experiències eocturístiques vinculades al viulaterra.cat i lots de productes del mercat de custodia de la Xarxa de Custòdia del Territori.


Resultats del concurs de Fotografia
Durant el període obert per presentar fotografies (de l'1 al 31 de maig) s'han rebut més de 7.000 fotografies enviades per gairebé 100 participants. Si voleu fer un cop d'ull a les fotografies rebudes consulteu el grup especial de Flickr. També podeu consultar vàries de les imatges enviades a la Wikimedia Commons.

Totes les imatges participants tenen llicència de Creative Commons


Imatges: esquerre - Estany del Cortalet, Aiguamolls de l'Empordà (autor MIkipons). Dreta - Capçalera de les gorgues del Foix (autora: Àngela Llop).
 
La nostra enhorabona a tots els premiats i els finalistes, i el nostre agraïment a tots els participants, al jurat i als patrocinadors.
 
 Aquest concurs ha estat impulsat conjuntament entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia. Per a l'organització dels premis ha comptat amb el suport de la Xarxa de Custòdia del Territori. 
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube