Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa a la campanya "Connecta't amb la natura"


Et convidem a retrobar-te amb els petits plaers que ens proporciona el contacte amb la natura, a recollir-los, recordar-los, reviure’ls i compartir-los entre tots nosaltres!
 
Dimecres 10 Setembre 2014 - 18:53

Ja som setembre.. I la reincorporació a la feina no sempre és fàcil! Se t’ha fet feixuga? Un petit truc: tanca els ulls, respira fons i desconnecta uns moments...
 
Torna a recordar aquell instant de pau i tranquil·litat que has sentit en algun moment aquest estiu: has tingut l’oportunitat de retrobar-te amb aquella cala que t’agrada tant, sentir l’escalfor del sol sobre la cara, caminar descalç per la platja, o potser has descobert la immensitat del paisatge des del cim d’una muntanya, sentir com rellisquen les gotes fresques de la rosada entre les mans, mullar-te els peus en un rierol, sentir cantar un oriol...en definitiva sentir-te part de la natura!

     

La campanya Connecta’t amb la natura et convida a retrobar-te amb els petits plaers que ens proporciona el contacte amb la natura, a recollir-los, recordar-los, reviure’ls i compartir-los entre tots nosaltres. Perquè hi ha tantes formes diferents de connectar amb la natura com persones.

T’animem a participar-hi! Mostra’ns com et connectes amb la natura! Penja una foto al web www.landlifeweek.eu a través del formulari o tuiteja-la / publica-la a Instagram amb el hashtag #connectanature. Tens temps fins el 5 d’octubre per enviar les teves imatges!

     

La campanya de comunicació Connecta’t amb la natura s’emmarca en la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori, com l’acció de llançament i difusió. A tant sols tres setmanes perquè arrenqui la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori comptem ja amb més de 200 actes organitzats a diversos països europeus. A Catalunya comptem ja amb més de 100 actes promoguts per unes 40 entitats de custòdia, consorcis, ajuntaments, parcs naturals, etc.
 
Tallers, excursions, exposicions, activitats familiars, xerrades, visites guiades, concerts, documentas o activitats infantils: un munt d'activitats per viure la terra!
 
Tant la 2a Setmana Europea de Custòdia del Territori com el web viulaterra.cat són 2 iniciatives promogudes per la Xarxa de Custòdia del Territori que tenen per finalitat donar a conèixer la importància de tenir cura de la terra i els seus valors naturals, culturals i paisatgístics. Les activitats són organitzades, en bona part, per entitats de custòdia, associacions, fundacions ajuntaments, esplais, etc... Durant la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori, del 26 de setembre al 5 d'octubre, consulta la seva pàgina web per veure a quines activitats t'apuntes!

I durant la resta de l'any consulta l'agenda del viulaterra per continuar connectant amb la natura!

Per a més informació consulteu la web www.landlifeweek.eu/ca


    
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube