Titular notícies
Activitats ciutadanes

100 arbres, 100 vides: regala un arbre fruiter de bosc!


En el marc de la campanya Compensa CO2, Concep-t i Fundació Emys plantegen el repte d'apadrinar 100 arbres abans d'acabar l'any 2014.
 
Dimecres 3 Desembre 2014 - 17:40

Compenso CO2 és un projecte que sorgeix amb l'objectiu de fer accions sostenibles pel medi ambient i assessorar en la reducció i compensació de la petjada de particulars, empreses i organitzacions. Dins aquest projecte sorgeix la iniciativa "Apadrina o regala un arbre" on tant particulars com empreses poden fer un donatiu per comprar un o més arbres, i participar en una plantada d'arbres que es realitzarà anualment de forma conjunta entre tots els participants.

               

Perquè el que interessa no és només la quantitat de CO2 que es compensa, des de Concep-t proposen un nou model de compensació de CO2 on el compensador no només fa una bona acció contra el canvi climàtic sinó que també fomenta la conservació del patrimoni natural i contribueix a un desenvolupament més just, a nivell social i ambiental del nostre país.

En el marc d'aquest projecte, Concep-t presenta un nou repte de compensació de CO2 anomenat “100 arbres 100 vides”. Un projecte que té l’objectiu d’aconseguir apadrinar 100 arbres d’aquí a final d’any per reforestar zones de Catalunya que ho requereixin amb la col·laboració de la Fundació Emys. A principis d’any es farà una gran festa en la que es plantaran els arbres apadrinats, fruiters de bosc de varietats autòctones de la nostra terra. D’aquesta manera no només es genera una bona acció contra el canvi climàtic sinó que també fomenten la conservació del patrimoni natural. 

Si esteu interessats en col·laborar en aquesta campanya  o voleu més informació podeu trucar al telèfon 617.712.463 (Miriam) o visitar la web http://www.concep-t.com/co2/100-arbres-100-vides.php . Aquí hi trobareu les 4 espècies de fruiters de bosc que podeu apadrinar a 12 € l'arbre. 

Us animem a participar perquè, sabem que, entre tot@s, ho farem possible! 

 
Més, sobre...: compensacio , co2 , arbres , arbre fruiter , viulaterra
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube