Titular notícies
Activitats ciutadanes

Nous cursos i tallers de l'Escola de Natura de Parets del Vallès


Ja han sortit els cursos, sortides, xerrades i tallers programats: educació ambiental, horticultura ecològica o fotografia de natura són algunes de les temàtiques programats.

 
Divendres 6 Març 2015 - 13:34
L'Escola de Natura de Parets del Vallès es va fundar el 1983 amb l’objectiu d’apropar la ciutadania i, de manera molt especial, els nens i les nenes, al seu entorn natural mitjançant actuacions de formació i de conscienciació.  Des d’aleshores l’Escola ha anat consolidant un programa d’activitats divers i complet: sessions d’astronomia,  itineraris de natura, actuacions de recuperació del medi natural i de protecció de la flora i la fauna locals, cursos d’especialització per a adults, activitats escolars...

Enguany l’Escola ha celebrat el seu 25è aniversari i s’ha dotat de nous equipaments: una sala d’exposicions a la seu del carrer Galende i l’estació meteorològica i el renovat observatori astronòmic del CEIP Pau Vila. Tot plegat amb l’objectiu de continuar apropant la natura a la ciutadania paretenca.                

A continuació trobareu informació sobre els cursos, tallers, xerrades i sortides programadess per aquesta primavera!  Un programa molt complert!
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube