Titular notícies
Activitats ciutadanes

Camps de treball d'estiu a la Fundació Projecte Miranda


Ja han obert les inscripcions per a les estades per a infants i adolescents per aquest estiu.
 
Dimecres 18 Març 2015 - 16:02


Camp de treball per a joves de 13 a 17 anys
1a Setmana del 19 al 25 de juliol 2015 i 2a Setmana del 26 a l’1 d’agost.

Gaudeix d’una setmana inoblidable en un indret de natura privilegiat, col·laborant en les tasques de la Fundació i aprenent un munt de coses sobre comunicació, cavalls i natura. Diverteix-te ajudant, aprenent i compartint.
Les activitats s’efectuaran a l’aire lliure i a la sala polivalent de l’aula d’entorn rural. Menjar ecològic fet a casa (productes bio, artesans i de proximitat).

Grup reduït: Es dividirà el grup per a activitats puntuals. Atenció a la dinàmica i a la comunicació del grup com a experiència de creixement. Màxim: 16 participants.

Activitats: Activitats diàries de ioga, consciència corporal, expressió oral i creativa i rodes de comunicació grupal. Participació en tasques de la finca com tenir cura dels animals, recollir llenya per l’hivern, construcció d’una bassa d’aigua pels cavalls, reparació de tancats, taller d’apicutura (MEL·LIS)  passejades, banys a la bassa, música i xerrades després de sopar.

Lloc: Pla de l’Orri, Alt Berguedà.
Preu: 490 euros

Vacances per a nens de 6 a 14 anys
del 28 de juny al 4 de juliol
del 5 de juliol a l’11 de juliol
del 12 al 18 de juliol

Una, dues o tres setmanes de connexió amb la natura i amb els companys, on el més important és la comunicació, l’escolta i el procés personal en un context de natura i amb l’acompanyament dels animals de la Fundació. Proposem activitats com el Ioga, el moviment i la consciència corporal i de la respiració, el teatre i la doma natural (comunicació amb cavalls). Connectats amb el nostre entorn privilegiat, podrem gaudir d’espai i llibertat a l’aire lliure, de tallers i observació de flora, fauna i ecosistemes. Enguany la novetat será un taller sobre l’apassionant món de les abelles; lluitadores per la biodiversitat i la vida!

Màxim: 17 participants.
Preu: 490 euros/setmana. Es pot reservar plaça per a una o dues setmanes (10% de descompte per germans).


Més informació: 93 102 30 68 – 672 608 000 – info@projectemiranda.cat
Organitzen: Fundación Projecte Miranda i Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic.

 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube