Titular notícies
Activitats ciutadanes

Campaments de natura de la Sorellona


L’Associació La Sorellona és una entitat sense ànim de lucre que té com a principal objectiu el foment de l’estimació i el respecte pel nostre medi natural, tant al conjunt dels nostres conciutadans com sobretot a la fracció de la població més jove.
 
Dimecres 8 Abril 2015 - 14:00

Cada any l'associació la Sorellona organitza diversos casals per infants o joves, sota la premissa de passar bona part del temps a l’aire lliure, desenvolupant activitats de descoberta, recerca i gaudi de l’entorn natural.

Campaments de Natura al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i al Parc Nacional de l'Alt Pirineu. Gaudirem d’aquests extraordinaris espais naturals a través d’activitats adaptades a totes les edats i jocs de descoberta de la natura: escoltes nocturnes d’amfibis, observació d’ocells, pesca científica, laboratori d’invertebrats, seguiment de rastres i fototrampeig de mamífers, i moltes altres activitats.
 
- Remulladets (6-8 anys) - 28 de juny a 4 de juliol
PN dels Aiguamolls de l'Empordà
- Isards (14-17 anys) - 5 a 19 de juliol
PN de l'Alt Pirineu
- Cabirols (9-13 anys) - 8 a 19 de juliol
PN de l'Alt Pirineu
- Remullats (9-14 anys) - 22 de juliol a 2 d'agost
PN dels Aiguamolls de l'Empordà

En cas d'estar interessats us podeu inscriure a través de: http://www.sorellona.org/inscripcions/

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube