Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa al concurs Wiki Loves Earth 2015 sobre patrimoni natural de Catalunya.


Podeu enviar les vostres imatges d'espais naturals de Catalunya durant el mes de maig.
 
Dimecres 13 Maig 2015 - 16:24
Wiki Loves Earth (http://wikilovesearth.wikimedia.cat) és un concurs fotogràfic internacional sobre patrimoni natural que es duu a terme durant el mes de maig de 2015.

El concurs vol recollir el màxim d’imatges d’alta qualitat sobre el patrimoni natural amb la intenció de descobrir i difondre la informació sobre el patrimoni a partir d’un registre gràfic útil per la Viquipèdia. És una invitació oberta a tothom perquè comparteixi el seu coneixement i les seves fotografies, dins de l’esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Per això demanen als participants que cedeixin les seves fotografies sota unes determinades condicions.

Després d’una primera edició el 2014, s'engega una segona edició per tot l’àmbit català organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia. Tothom hi pot participar per millorar la Viquipèdia i per donar a conèixer el patrimoni natural local que es pot trobar a tot arreu. Només heu d’observar allò que teniu prop de casa i ajudar a difondre-ho.

Podeu consultar les imatges enviades fins al moment a través del següent link: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Images_from_Wiki_Loves_Earth_2015_in_Andorra_%26_Catalan_areas

Participació
Hi ha cinc condicions bàsiques i uniformes:
- Només es pot participar amb les pròpies fotos.
- Totes les fotos se cedeixen sota les condicions d’una llicència lliure. Recomanem la llicència Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 (estaran disponibles per a la Viquipèdia respectant l’autoria).
- Les fotos es poden carregar per al concurs de l’1 al 31 de maig de 2015, independentment de quan hagin estat fetes.
- Tots els elements per fotografiar tenen un codi d’identificació a indicar en el fitxer carregat (vegeu com trobar-lo).
- El participant serà informat dels premis obtinguts per l’adreça de correu electrònic definida en el seu compte d’usuari (és confidencial i l’única dada d’identificació demanada).
 
Com enviar les fotografies? Consulta a la web dels premis Com participar-hi! També pots consultar el vídeo explicatiu que han preparat on s'explica, pas a pas, com pujar les imatges al concurs.

Per a més informació vegeu les bases del concurs.
 
Aprofiteu les vostres sortides per fer fotos dels espais naturals que visiteu i envieu-les al concurs!
 
Categories i Premis
El concurs estableix 7 categories repartides per àmbits territorials: Alt Pirineu i Aran, Camp de Tarragona, Comarques Centrals, Comarques Gironines, Metropolità, Ponent i Terres de l’Ebre. Addicionalment hi ha el Premi absolut a la millor fotografia.

Per a cada categoria hi ha un 1er, un 2on i un 3er premi. Els premis estan relacionats amb propostes ecoturístiques procedents d'entitats de conservació de Catalunya i són organitzats per la Xarxa de Custòdia del Territori. Us recomanem que feu un cop d'ull a la relació de premis, tots ells molt interessants!

El concurs fotogràfic Wiki Loves Earth (WLE) es va iniciar l’any 2013 com una prova pilot a Ucraïna el 2014 es va obrir a escala mundial. Hi ha diferents categories de participació i premis; i un jurat escollirà els guanyadors del concurs local i també els seleccionats per participar en el concurs internacional. La organització del concurs a Catalunya és impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitatde la Generalitat de Catalunya i per AmicalWikimedia.
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube