Titular notícies
Activitats ciutadanes

Comença la campanya d'inspecció de rius de tardor de Projecte Rius!


Es poden fer les inspeccions de rius fins a 30 d'octubre!
Dimecres 16 Setembre 2015 - 13:13
El passat 15 de setembre ha començat la campanya d’inspecció de tardor. Hi ha temps fins el dia 30 d’octubre per realitzar-les i fer arribar les dades obtingudes a través de l’aplicatiu www.projecterius.cat.

Durant aquests últims dies els diferents grups heu rebut les pastilles reactives per fer l’anàlisi fisicoquímic. Si no les heu rebut correctament, sisplau poseu-vos en contacte amb Projecte Rius per solucionar-ho.

Fem créixer la xarxa? Durant la passada campanya de primavera s'han realitzat 123 inspeccions, és a dir que s’han analitzat 66 km de rius i rieres de Catalunya. I hi han participat 1993 persones de 98 grups diferents de voluntaris. Per aquesta tardor ja es compta amb 4 grups nous!

Si teniu qualsevol dubte ens trobareu al telèfon 93 421 32 16 o als correus electrònics info@associaciohabitats.cat i voluntariat@associaciohabitats.cat.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube