Titular notícies
Activitats ciutadanes

Participa al 28è Concurs de Fotografia Naturalista


Es podran penjar i etiquetar fotografies del 15 de setembre al 31 d'octubre.
 
Dilluns 21 Setembre 2015 - 09:12
El Concurs de Fotografia Naturalista de l’ANG arriba a la seva 28a edició, i com a repte després de la seva conversió a Instagram té augmentar la seva incidència pública, amb més participants i nombre de fotografies rebudes. Així mateix, l’objectiu principal es manté al llarg dels anys, i és el de crear una finestra oberta al món natural per tal de que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat. Que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.

Aquest serà el segon any en que les fotografies hauran de ser presentades a través d’Instagram i es mantenen les cinc categories de l’any passat, amb premis de fins a 400€. Les cinc categories del concurs són: General; Aigua, Natura i Costa Brava; Foto denúncia; Riu Ter i Mobilitat sostenible. Es podran presentar com a màxim 5 fotografies per participant i categoria.

Es podran penjar i etiquetar fotografies del 15 de setembre al 31 d'octubre fent servir un hashtag general per poder participar (#fotoNATUS15) i a continuació indicant el hashtag específic de la categoria on es presenta la fotografia. A més a més, caldrà seguir el perfil @natusterritori a Instagram i mencionar el perfil en un comentari a la fotografia presentada. Es important destacar que les fotografies presentades no poden haver estat premiades en altres concursos, ni estar pendents de veredicte d'altres concursos.

El lliurament de premis es realitzarà el divendres 20 de novembre de 2015 a les 19.00h a l'Auditori Josep Irla a l’edifici de la Generalitat a Girona. Com cada any, es farà una exposició itinerant amb les fotografies guanyadores i finalistes d’aquesta edició que es podrà visitar a partir del mes de gener. L’exposició de les fotografies guanyadores i finalistes de la XXVIIa edició es pot veure exposada fins el dia 31 de setembre a la Biblioteca Antònia Adroher (Centre Cívic Ter de Girona ).

El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter i Plataforma Mou-te en bici. Compta amb el suport i la col·laboració d'AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Picapedrers i Marbristes Balliu, Microgestió, el portal www.fotonatura.org i la Generalitat de Catalunya a Girona.

Per a més informació:
Descarrega les bases en pdf
- Accedeix al formulari de participació
- Consulta les fotografies finalistes de l'edició de l'any passat
 
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Amb el suport de:

               

Organitzacions i persones membres de la xct.


Coneix també viu la terra a través de: RSS Facebook Twitter youtube